Mellan varven

Nä, helt återställd är jag sannerligen inte. Jag svettas och fryser om vart annat. Fast det klart, det kan ju vara förlkylningen förstås. Det är liksom hopplöst att veta vad som är vad i det här läget. Men man får sannerligne skylla sig själv. Jag tror jag ska våga sätta på lite kaffe och försöka finna lite kraft för att gå till affären för att köpa kattsand, kattmat och nått åt mig själv att äta. Egentligen så borde jag ställa mig i duschen i en halvtimma eller nått, men orka. Det får blir strax innan jag lägger mig känner jag, så kanske jag ramlar ner i speed nog för att sova gott i natt.

Ojoj vad jag längtar efter i morgon. När jag vaknar och är som folk igen. Kaffesugen, röksugen och hungrig på världen. Det sak bli underbart. Sp, sagt är det strostädning som gäller då. Jag skulle ju städat i fredags tänkte jag men det vet vi ju alla ur det gick. Men det där med kattsanden måste jag nästan fixa idag. Jag har ju såndär självlkumpande sand som man bara tar ut klumparna som blir och fyller på med lite ny sand då och då. Men nu är bottenskicket utom räddning och osar katturin så det är dags att slänga ut alls, skura lådan och sedan fylla på med nu sand. Det är så obehagligt för det luktar kattpink i hela lägenheten känns det som, något som jag måste ta tag i känner jag.

Men det var ju det där med att orka. Än så är jag inte i den formen att jag känner för att göra något annan än att sova. Men jag har för tusan sovit sedan i fredags, så sovkontot är mer än fyllt. Plus att tiden är ur led. Det där hoppandet mellan sommar och vintertid har jag aldrig förstått nyttan med. Det ställer ju bara till det i kroppen på en.

Jaja, nä lite kaffe tror jag att jag vågar mig på. Sen får jag se vad jag orkar med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback