Mysko dröm

Vilken otroligt skum dröm jag hade precis innan jag vaknade. Helt knepig. Det var helt ok att vakna från den även om jag är trött som aldrig förr. Men nu har jag hällt i mig lite kaffe så jag kanske vaknar till efter en stund, man kan ju alltid hoppas i alla fall.

För denna torsdagen den 2/10 2008 så har jag inget inplanerat och lika bra är väl det kan jag tro. Jag plågas fortfarande av den envisa förkylningen som vägrar ge med sig helt. Snuvig är jag och det knäpper i öronen så fort jag sväljer. Men det verkar i vilket fall som helst vara på avtagande så det är väl inget mer med det kan jag tro.

Men jag ska försöka få tag på en kopiator idag så att jag kan kopiera alla papper som ska in till AFA så att jag kan få ersättning därfirån med. Det är bara min egen lathet som gjort att det hela har dragit ut på tiden. Dumt gjort, visst. Jag vet.

Men innan jag kommer igång med allt sånt ska jag ta det lite piano, läsa lokalblaskan, dricka lite mer kaffe, röka en eller annan cigg och försöka komma i form för att ta tag i dagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback