På gott humör

Märkligt. Ända sedan jag började med mina nya tabletter så sover jag som ett barn om nätterna. Inga mardrömmar alls vad jag kommer ihåg i alla fall. Dessutom så slipper jag den där ständigt närvarande känslan av slemmig, krypande ångest under dagarna. De funkar verkligen de där pillren. Så gott så gott. Jag hoppas bara att det håller i sig.

Idag har jag inget speciellt inplanerat. En snabb tur i regnet till affären för att köpa mjölk får det väl blir kan jag tro. Kanske städar jag lite. Resten av tiden ska jag ligga i sängen och titta på alla program jag spelat in på datorn och som jag inte orkat titta på än. Sedan jag köpte den nya datorn har jag ju "tv" i sovrummet med i och med att den gamla datorn står där inne. Det var inte så jag tänkte när jag köpte den nya datorn. Jag får inte bara en dator, jag får en tv, musikspelare, Dvd-spelare och dessutom kan jag flytta in den gamla i sovrummet och använda som allt det där med. Visserligen så lutade det ett tag mot att köpa en soffa, jag har ju ingen sådan. Men tekniknörden i mig tog över. En någorlunda bra soffa kan jag alltid köpa på myrorna eller nått sånt, men en bra datorn måste jag köpa ny eftersom en dator blir omodern ungefär samtidigt som man packat upp den ur kartongen.

Så man ser att det kommer nått bra ur vilken sörja som helst. Det kunde jag inte tro i juni när jag inte fick någon ersättning överhuvudtaget. Sen får jag tacka AK som hjälpte mig med pappren till ansökan från AFA. Utan hennes hjälp vet jag inte om jag någonsin fått tummen ur för att söka pengarna.

Så. Ordningen är återställd. Plånboken är lika tom som den brukar, men jag har lagom för att klara mig bra tills sjukersättningen kommer. Så på det hela stora är jag rätt så nöjd. Och fogden fick tji.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback