Så blevo det torsdag

Hej världen. Nu är jag här igen. Allt är väl ungeför som det brukar på morgonkivsten. Gudskelov. Efter att ha legat och mornat mig en bra stund under det varma täcket gav jag efter för min blåsa och stapplade ut på badrummet. Sedan dess har jag hunnit med att dricka en kopp kaffe, snoka runt lite på nätet och diverse bloggar och nu sitter jag här och försöker finna någon som helst kraft att ta tag i städningen som jag skulle göra idag.

Fan vet om jag orkar. Det får visa sig lite senare idag om jag lyckas skrapa ihop tillräckligt med ork för denna ack så enkla syssla. Jag drömde om lumpen igen. Märkligt att den dyker upp titt som tätt. Undrar vad det beror på?  Men det var en såndä otrevlig dröm där marorna avlöste varandra hela tiden. Så det var en lättnad att vakna och finna sig själv i min trygga lägenhet nästan 20 år efter de där 10 månaderna.

Jag har en mycket störig och enträgen huvudvärk. Den är som ett band runt pannan. Späningshuvudvärk kan jag tro. Jag får väl ta en värktablett kan jag tro, så löser vi det problemet. Men innan dess ska jag nog ta mig en kopp kaffe till och se om jag inte kan vakna till lite.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback