Så var det dags igen

Så fort gick det att punktera min livsglädjeballong. Lite för mycket kaffe och så var det dags igen att huka sig under ångestens slöja. Det värsta är att jag inte kan komma ihåg om jag tagit min Lyrica eller inte. Det är nog dags att damma av den gamla hederliga dosetten igen så att jag direkt ser om jag missat en tablett nu när jag ska ta piller tre gånger dagligen.

Men jag har redan räknat ut hur jag ska göra. Jag väntar till 12 sen tar jag en tablett. Om det är den första så är det väl bra med det, är det min andra så är det bara någon timma före jag skulle ta den i alla fall. Den obehagliga känslan jag har i kroppen säger mig att jag troligen har missat morgonens dos, men jag är inte säker. Ett enda elände det hela.

Men, det ska inte ta knäcken på städplanerna det här inte. Här ska det städas vare sig jag vill eller inte. Det är nog första gången sedan jag flyttade in här som det gått över en vecka sedan jag städade senast. Något säger mig att jag kanke städar lite väl ofta eftersom det inte ser så speciellt vare sig stökigt eller smutsigt här trots uppehållet. Det klart att det behöver dammsugas, inte tu tal om annat med Chips i hemmet, en liten pälsboll släpper ifrån sig imponerande mängder katthår under en dag. Men någon grovrengöring behöver jag nog inte ägna mig åt. Så det borde gå fort och lätt det hela.

Sen när det är klart så är det dags att ta sig till affären. Jag ska köpa nått gottigt att smaska på under kvällen. Bara för att man är ensam betyder det ju inte att man inte kan ha lite fredagsmys på sin egen kant.  Chips ska få nått gott hon med. Man får ju inte glömma bort sin bäste kompis.

Men först ska jag läsa lokalblaskan, duscha och försöka varva ner så att jag kan varva upp så att säga.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback