Sinnesro

Nä. Nu får jag plocka ihop min skit och se glad ut. Det är fredag för tusan. Fredag. Då ska man vara glad och avslappnad, inte sitta och deppa och spänna sig så att man åker på en panikattack inte. Nope, no way!

Nä, jag ska åka med Gula faran till affären och köpa mjölk, cigg och ett frimärke till AFA-brevet som jag med hjälp av AK nu har färdigställt och som ligger på köksbordet och väntar på att jag ska lägga det på lådan. Sen ska jag dammsuga lägenheten, som jag redan sagt, ta en dusch och sedan blir det tv för hela slanten hela kvällen.

Det kan ingen sitta och deppa och tycka förfärligt synd om sig själv när solen skiner ute och skogen tvärs över Viskan flammar i höstens alla vackra färger. Dessutom har jag ju Oasis nya skiva att lyssna till. Den är helt enkelt fördjävla bra för att prata som populasen. Lite deras "Revolver" om nu någon glad läsare har hört Beatlesskivan som gick under det namnet. Lite "Revolver" och lite "White album". Givetvis så sprutar Beatlesinfluenserna, jag menar, vi pratar om Oasis nu. Men de gör det så förbannat bra att man inte kan annat än gilla det. De har till och med en Hammondorgel med. Bara en sån sak.

Nä som sagt. Först en kopp thé och en cigg sen bär det iväg till den lokala handlaren.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback