tiden bara försvinner

Jaha? Det finns en värld utanför min lilla bubbla? Där ser man. Har samlat mig tillräckligt för att läsa lite på nyhetssidorna och finner att det har hänt en väldig massa sedan jag senast tittade mig runt i världen. Jösses. En hel dag är bara borta i mitt liv. Hur gick det till?

Tja, jag funderar lite på att göra nått att äta. Jag fick ett ryck i fredags, då jag var i högform, och köpte ägg, bacon och sill för en tänkt frukost. Det är nog dags att ta den där frukosten nu. Eller inte nu, men senare idag, när jag mår lite bättre. Kroppen kräver proteiner och fett för att överleva.

Jag har redan börjat planera veckan. Eller, starten på veckan. Måndagen lär gå åt till att sova och läka. Men sen är det en massa saker som ska göras. En rejäl städomgång, tvätta. Betala räkningar. Finna en plats i tillvaron igen. Ringa en massa samtal som jag dragit mig för att göra.

Men än så länge så är det ingen ide att försöka springa när jag förnärvarande knappt kan krypa. Jag får vara ödmjuk som har klarat mig så här långt utan att hamna på torken. Tanken var nära nån gång i natt när jag var som sämst. Ringa på en taxi och åka in till psyk var lockande kan jag berätta. Men jag föredrar att sköta mina avgiftningar ensam utan att belasta skattebetalarna.

Nä, nu ska jag dricka en folköl och röka en cigarett, helt enligt min egen personliga behandlingplan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback