Up and about

Sådär ja. Då har man varit i "centrum" av Viskafors och handlat. Men viktigare är att jag äntligen, efter lite hjälp av AK fick iväg ansökan till AFA. Sååååå gott att ha det gjort. Nu kan jag släppa den grejen som bara legat och skvalpat i flera månader medan jag sökt efter en kopiator på ett ställe där jag kan vara i 5 minuter utan att flippa ur totalt.

Jag passade på att köpa lite godis till Chips, katten, med. Men den spar jag i någon timma till. Mitt eget fredagsmys kommer att bestå av en bit tårta som jag fick av AK och en varm macka. Chips och dipp tar jag i morgon. Jag funderar på att ta mig till La stada och tant mamma för att hälsa på henne i morgon. Kanske man skulle sova över med. Får lura på det där lite. Det är ju till att börja med inte säkert att tant mamma vill det. Men jag tänkte det kunde vara trevligt att bara umgås lite.

Så har jag aldrig tänkt förut. Nä, jag höll mig på så långt avstånd från tant mamma som jag bara kunde. Värst var det väl när jag bodde där och vi bara gick och morrade åt varandra. Men efter hennes strokar och efter att hon ställt upp så otroligt mycket på mig med både stöd och pengar så är det som om något ändrats i skallen på mig. Jag kan banne mig sakna henne mellan varven. Jag försöker att ringa i alla fall varannan dag, fast nu när jag tänker på det så var det väl en vecka sedan sist. Hm, får reparerar det där med en gång.

Men först ska jag ta en kopp kaffe och försöka slappna av lite i skallen där det snurrar runt en massa ren bråte som inte gör mig vare sig glad eller lycklig. Så bort med det, in med lite positiva tankar och så får vi lite rulle på den här kvällen med.

Det där med dammsugning tar jag i morgon. För hur jag än letar så finner jag inget damm och då faller ju liksom hela idén. Men jag har renbäddat sängen i alla fall så det kommer bli så gottigt att krypa ner när det väl blir dags. Det enda som retar mig är att jag har läst färdigt del två av den triologin men jag kan för mitt liv inte hitta del tre. Så den får jag köpa när jag väl får pengar. Men nu håller jag till godo med en annan bok som jag läser om igen.

Nä, kaffe var det ju.

Kommentarer
Postat av: Miss Borderline

Hahaha jag är nog lite trött.....AK: Arbets förmedlingen, tänkte jag.....VA, har han fått TÅRTA från arbetsförmedlingen???!!!!



Go natt :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback