Fryser och svettas

Jodå, jag somnade som ett barn där jag låg i min säng och vaknade vid 13.30 tiden eller vad det vara. Katten låg på min mage och jag drömde om att jag hade två skrotiga husvagnar. Jag har ingen som helst aning om vad husvagnar har med mitt liv att göra. Kanske en önskan att komma bort?

Nu har jag hunnit med att ringa min ömma moder och äntligen hört av mig vilket hon uppskattade. Men hon tycket väl att jag kan höra av mig oftare. Men det har ju varit som det har varit även om jag inte ville just gå in på den diskussionen. Nu väntar jag på att mina boendestöd ska komma upp på ett besök. Kaffet är klart och jag är fullmedicinerad för att klara av det hela. Helst skulle jag bara vara ensam här i min lägenhet men det kan säkert vara bra med lite sällskap en stund. En liten stund.

När de gått ska jag nog lägga mig och titta på en film eller nått. Jag är defenetivt inte återställd. Förkylnigen håller sig väl på en vettig nivå men lämnar mig inte helt ifred. Plötsliga nysattacker så att kattstackaren hoppar högt varvas med hostattacker som får samma katt att hoppa precis lika högt igen. Däremellan rinner näsan på mig och ställer till det i mustachen.

Men, nu har mina boendestöd varit här och jag är helt slut. Dessutom så tror jag att jag har feber med. Så det blir marsch pannkana till sängen. Städning och annat tar vi i morgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback