varför är jag uppe?

Nä fy fasen. Vad skulle jag uppe och göra nu för? Trött och surögd sitter jag och glor på tv och önskar att jag fortfarande sov gott i min säng. Men det kan väl vara bra att gå upp så här på morgonkvisten kan jag tro. Inte vet jag varför men jag gissar bara vilt på att det är bra. Alla andra går ju upp så varför inte jag liksom?

I går somnade jag gott till åskans dunder. Regnet slog mot mitt takfönster och jag var trött och mätt efter att ha proppat i mig en massa mat när jag kunde. Nu sitter jag och drickerr kaffe och försöker hitta tillbaka till livet igen. Det går sådär. Helst skulle jag som jag redan sagt gå och lägga mig igen och sova fram till mars eller nått. Men si det går inte. Men det ska väl gå att komma i form i dag med kan jag tro.

Men jag tror jag ska fuska lite och lägga mig i sängen och läsa lokalblaskan efter att ha tittat färdigt på morgontv på 4an. Då kan jag få den bästa av två världar, sömnens lugn och vila och bekvämlighet och vakenhetens informationsflöde och lärande. Det borde funka tycker jag.

Tanken var ju igår att jag skulle sortera bland mina papper men det satte en rejäl ångestattack stopp för så jag får väl ta tag i det idag istället. Det som retar mig mest är att jag missat att hämta ut en telefon som jag beställde till min mor från Clas Ohlsson och nu är det försent att hämta ut den tror jag. Det är en såndär telefon där det räcker att trycka på en knapp med en bild på den man ringer till, lite lättare för tant mamma att ringa då efter att hon fick sin stroke förra sommaren. Men paketet skulle vara uthämtat senast den förste okober märkte jag när jag började bläddra runt alla papper igår innan jag blev dålig. Men jag ska ringa till uthämtningsstället och se om de har hunnit skicka tillbaka paketet redan. Med lite tur så kanske det ligger kvar. Man kan ju hoppas på det i alla fall.

Nä. Nu har jag inte tid att sitta här och svamla utan nu är det dags att dricka lite kaffe och röka en livsfarlig cigarett igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback