Vart är min vinst?

Nä. Så här kan jag inte gå och känna. Det går då rakt inte, det märker jag. Det är precis som att leva i ett vakum, inga känslor alls förutom en smula ångest. Jag orkar liksom inte ta mig till livet och hur det ser ut just nu. Jag förstår inte hur jag ska finna pengar till hyran bland annat. Men den måste jag ju prioritera över allt annat. Sen kommer i rut och ordning telefon och internet och dagens lokalblaska och sedan banklånet. Sen kommer ju givetvis mat till mig och katten och mina mediciner på delad förstaplats med hyran. Men som det ser ut just nu så har jag bara inte råd med allt det där. Ok, vi tar bort lokalblaskan. Då har vi det andra kvar. Lägg märke till att jag inte ens har nämnt cigaretter och snus, för det finns inte på listan alls. Det får jag helt enkelt sluta med och det vore väl bara bra så ingen mer om det.

Nä, det där banklånet ligger risigt till. Det är 3000 spänn i månaden. Men det klart. Då kommer det att finnas en till stor skuld som bara växer. Suck!. Pust! Stånk! Det finns liksom ingen ände på det hela. Jag behöver verkligen vinna en sidådär 300000 så kanske jag fick lite ordning på allt igen. Då vore jag ikapp liksom. Jaja, alla har vi svårt att få det att gå ihop i dessa dagar och jag sliter ju inte på ett jobb dag ut och dag in så jag ska väl helst inte säga nått alls.

Men lite bedrövad är jag i alla fall.

Kommentarer
Postat av: Miss Borderline

Bankskulden hade jag inte låtit gå till fogden, banken kan då neka dig att ha konto hos dom och då måste du ta dig med utbetalningsavi till Svensk kassa service för att få ut dina pengar, min kompis har det så :(


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback