Death magnetic

Ok. Nu får man väl ändå säga det öppet? Metallicas senaste "Death magnetic" är precis hur bra som helst. Som ren energi rakt in i hjärnan. Visserligen fattar jag inte riktigt varför deras senaste "St Anger" är så dissad för den tyckte jag var bra den med, men det kanske beror på att jag själv, precis som gruppen gjorde då, befinner mig på ett gungfly i livet.

Men detta!!!! Helt otroligt. Sen vet jag vad Metallica anser om fildelning, även fast Lars satt i en intervju för bara någon vecka sedan och sade nått i typ att " vi har fattat läget, det är 2008 och det är så här det funkar nu". Men ärligt talat, så här bra musik ska uppmuntras så jag tänker nog lägga några av mina fattiga slantar på att köpa skivan och göra millionärerna lite rikare. För ärligt talat. Musik blir inte mycket bättre än så här. Sen får det handla om Casch, Elvis, Lennon, Williams eller Metallica.

Kommentarer
Postat av: Miss Borderline

Ja välkommen ut ur knarkdimmorna och in i 2000-talet Lasse, James å resten av grabbarna :P

Postat av: Miss Borderline

Fast det klart, kokain är dyrt så det måste varit en hård tid för pôjkarna när dom knarka å sen dom dumma fildelarna "tog" deras välbehövda royalties :(

2008-09-13 @ 14:17:03
URL: http://jonna2.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback