En kass dag

Panikattack efter panikattack har präglat dagen. Däremellan en sjudande generell ångest som trolige skulle vara vidrig, men nu hålls det på en nivå jag klarar av utan att ta till alkohol, som, trots sina brister, är väldens bästa ångestborttagare. Men jag ska försöka klara mig till fram till helgen i alla fall. Tar jag då helgen utan alkohol så har jag snart varit vit en månad. Trevligt.

Men åter till panikattackerna. Det har varit vidrigt. Jag har fått kämpa mot mig själv hela dagen förutom de allra första timmarna. Ett tag låg jag på sängen och försökte koppla av medan jag försökte finna tillräckligt mycket mod att lämna den trygga sängen och sedan ta mig till tvättstugan. Men det gick det med gudskelov. Men jag sprang ner, kastade ut kläderna från maskinen och in i torktumlaren utan att sortera eller nått. Sen sprang jag upp igen till sängen i full panik.

Ändå har jag ätit vartenda lugnande piller jag har i de högsta doserna som fass rekomenderar, ändå så är jag uppskruvad som en fjäder. Nä, jag satte upp en tvätttid i morgon med för jag har lite småsaker att tvätta upp. Plus att då kan min tvätt hänga över natten så att så att jag slipper gå ner mer idag.

Men jag har ätit vettigt idag. En brunch med tre mackor på vitt bröd och två stekta ägg. Kanske inte det bästa ur näsingsaspekt, men bättre än att inte äta alls under dagen. Nu til middag lyckades jag trycka i mig wokgrönskaker och stekt lax. Jag fick i mig halva portionen innan ångesten blev för stark och snörade ihop halsen på mig.

Nu ska jag nog inte göra mer än att bädda ner mig i sängen och läsa min nya bok om Alexander den store. Den börjar bra i alla fall. Det är en triologi och jag har hittat del ett och del två. Del tre måste ligga i någon av de lådor med böcker jag inte kunnat packa upp eftersom det inte finns med plats i bohyllan och jag inte har kommit mig för att köpa en hylla till.

Nä som sagt. Lägga sig var det.

Kommentarer
Postat av: anna

Usch usch jag lider med dig

2008-09-09 @ 11:43:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback