En överraskning

Oj så gott jag sovit. Slocknade som ett litet ljus och sov så gott så gott ända tills nyss. Så nu har jag druckit en kopp koffeinfritt kaffe (vill inte snurra upp mig igen) och snokat runt lite på nätet.

Jag har ju en besöksräknare på min blogg, där jag kan få fram statistik på vilka som är inne på min sida, vilka OS de använder, webbläsare och lite annat smått och gott. Bland annat kan man se från vilken sida de har kommit in på min sida och även om de kommer från Google vad de har sökt på för att få upp min sida som en träff.

Ja döm själva, jag kan för mitt liv inte förstå varför min blogg kommer upp om man söker på vuxenblöjor eller galna araber, men det gör det visst. Tja, det är humor det *asg*


Kommentarer
Postat av: Miss Borderline

Vet inte om det är att du har firefox som ställer till det, men dels kan jag ju inte länka så att det är din uppdaterade starsida som syns om jag länkar till din startsida för att ha på favoritbloggar.



Dels går det inte att prenumerera på feed på bara ett inlägg, tex om jag skrivit en kommentar i ett gammalt inlägg (som det blir nu när jag inte varit inne på länge) så måste jag isof sitta å kolla igenom allt igen, för jag kan bara pren på feed för hela bloggen :(

Lite dumt, om jag nu ska klaga lite :P

Postat av: Miss Borderline

Hahahaha!!!



Vad är OS?

2008-09-07 @ 17:53:39
URL: http://jonna2.blogspot.com/
Postat av: Miss Borderline

Förresten, hur smakar det koffeinfria kaffet?!

2008-09-07 @ 17:54:34
URL: http://jonna2.blogspot.com/
Postat av: WoB

Låter knepigt det hela, med länkandet och allt. Men det har troligen inte med vilken webbläsare jag kör, men det kan vara en bugg hos blogg.se som nyss har bytt plattform.



OS är helt enkelt OperativSystem, alltså windows ME eller windows Vista eller så.



Kaffet smakar... kaffe. Kom på att det nog är smart av mig att köpa koffeinfritt eftersom jag går och dricker kaffe precis hela dagen och följaktligen blir hur uppsnurrad som helst.

2008-09-07 @ 18:10:50
Postat av: Miss Borderline

Ahhh, operativ system, det borde jag ju kommit på själv hahaha!!



Jamen det är ju toppen att det smakar bra kaffet eftersom du dricker mkt kaffe men inte mår så bra av koffeinet, har alltid fått för mig att koffeinfritt kaffe måste smaka skit.



Har lämnat en liten recenssion på bokutrdaget :)

2008-09-07 @ 18:20:51
URL: http://jonna2.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback