Ett krig pågår

Det är intressanta tider vi lever i. Just nu, i dag, i natt, så pågår ett krig mellan hela världens regeringar och folken. Jag pratar inte bara om FRA även om myndigheten är på tapeten. Men man pratar om att försöka skaffa kontroll över bloggar, över internet. Men det maktens män missar är att vi lever i nya tider. Det är en våg som sköljer över oss alla. Den fria, den riktigt fria, tanken kan nå oss alla som lever i sådan förhållanden att vi kan ha en dator och en internetuppkoppling.

Det går inte att stoppa. Finns inte en chans i helvete att det går att stoppa. Många kan tycka att jag sitter i min lilla pseudovärld och inte verkar bry mig men det är för att jag vet att Internet har ändrat alla villkor redan för 10 år sedan och att det är först nu musik, film och samhällsindustri (politiker) fått upp ögonen för att det kanske kan vara ett problem när 100000 personer från olika länder kan diskutera samhållsproblem på gemensamma forum, dela musik och kolla in den senaste Hollywoodrullen utan att betala mer än 99 spänn i månaden.

Så sorry alla politiker, vi iaktar er och när ni snubblar är vi där och berättar för er varför ni ligger där ni gör.

Kommentarer
Postat av: Miss Borderline

Tänk egentligen vilken enorm folklig MAKT internet kan vara egentligen om vi går samman, och bloggarna HAR ju påverkat Europaparlamentet ang detta med förslaget om större kontroller, dom har insett att det kommer inte gå, det blir UPPROR!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback