Funderar på Danmark

Nä, det där med att sova verkar omöjligt utan min insomningstablett. Men jag somnar väl när det är dags kan jag tro. Jag har varit ute för väre saker om man säger. En gång så var jag och Polare Nelson i Danmark. Vi åkte till Göteborg och tog förjan över till vad det nu heter dit man åker från Göteborg. Så, vi ramlade av båten, bra i kalasen bägge två.

In på en krog, Där satt vi i x antal timmar. Tills Polaren skulle på dass. Nja, efter två timmar så anade jag ugglor i mossen och visst hade han flytt fältet. Men det var ju ok. Förutom att han hade biljetten tillbaka på sig.

Nu blev jag nojig. Letade i vad stan nu heter. Ingen Polare. Alls. Men jag tog mig till färjetermnalen och lyckades köpa en nu biljett. Men vem dök upp om inte Polare Nelson som sovit på en parkbänk, marcherat med nazister och haft det allmänt kul. Hua. Så vi sprang in i båten.

Sen vet jag bara att vi satt i restarurangen och kastade sill på våra bordsgrannar, Polare Nelson hängde utanfrör relingen på båten och vi vad så tankade man kan bli.

Så ärligt talat. En tur i skogen är ingenting.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback