Inga samtal till mig inte

Det var då själva fan. Här har jag gått och väntat på samtal från psyk angående mina sömntabletter, men inte fasen ringer de inte. Det är ju totalt kass. Det är andra gången av tre som de lovat ringa upp så fort som möjligt och sedan har det hela bara runnit ut i sanden.

Jaja, jag får väl ringa i morgon igen kan jag tro. Som tur är så går det ingen nöd på mig inte. Jag har legat och vilat och läst och haft det rätt så bra. Nu frysr jag så jag skakaer efter att ha legat under täcket och myst, så jag tänkte mig ta en värmande dusch och försöka slappna av lite, för jag är fortfarande så jäkla spänd att hela vänstersidan på mig värker, från benet till ansiktet. Det är nått märkligt det där, att jag blir så spänd på just vänster sida. Jag var på massage en gång och hon påstod att jag är lite sned i bäckenet och ryggen, så kanske man borde kolla upp det där.

Nä. Nu ska jag ta en kopp kaffe och en cigg och sedan är det dags skutta in i duschen och det varma vattnet.

Kommentarer
Postat av: Miss Borderline

Så jävla respektlöst det där att inte ringa tillbaka, speciellt på psyk borde dom väl för fan veta hur dåligt människor kan må av det!!!



Ja VAD är det med vänster sida???!!

Jag är högerhänt och förvisso har jag spänningar i nacke/axlar på högersidan av allt datorsittande och mitt förra arbete som frisör, MEN: Alla mina ärr sitter på vänster sida, ryggen värker på vänster sida, och nu när jag haft det här med hövvet och nacken som sitter på vänster sida.....SKUMT!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback