Job, jobb, jobb, aldrig är det annat!

Hå hå jaja, vad allt ska inte en stackars dräng behöva göra på en måndag. Jag har även hunnit ringa till psyk och pratade med en sjuksköterksa om det där med att jag fått för lite piller och då passade jag på att fråga om jag kunde höja, men det trodde sjuksköterskan att jag behövde ett ett personligt besök för att reda ut.

Idag är en typisk nojdag. Panikattackerna avlöser varandra hela tiden, fast jag tagit theralen och Lergivanet. Inget funkar riktigt som det ska, men jag måste erkänna att jag har gått ner i varv lite mellan attackerna. Men som sagt, när man får en panikattack bara över tanken på att gå ner för trapporna ner till tvättstugan är det inte helt enkelt. Men jag måste kämpa med det där, så jag tvingar mig, fast jag är vettskrämd, att gå ner till tvättstugan. Men det är nog så långt från sängen jag kommmer att komma idag tror jag.

Men jag är lite smart. Jag drack vanligt hederligt kaffe i morse för att vakna till lite. Sen kokade jag en kanna med koffeinfritt kaffe, så nu kan jag dricka precis hur mycket kaffe jag vill utan att snurra upp mig själv.

Nä, nu ska jag passa på att röka, sedan är det fram med dammugaren för att få bort kattsanden på golvet i badrummet och sedan rusar jag nog igenom lägenheten med dammsugarn, lite här och var så att de värsta katthårsbollarna försvinner. Det skulle nog klara sig några dagar till men vad fan. Städa har ingen blivit gravid av så det passar mig perfekt som avkoppling.

Kommentarer
Postat av: Miss Borderline

Har du bevis för det????!!!

Det är ju därför jag aldrig städar eftersom jag har hört att risken att bli gravid är MKT stor! Eller hur trodde du att barn blev till.....?!

Postat av: WoB

Storken så klart :-s

2008-09-10 @ 05:00:26
Postat av: Miss Borderline

Jaha, du tror på storken du....jaja, det kan man ju oxå göra......själv låter jag bli och städa och det verkar funka bra för mig iaf, inga barn här inte :D

2008-09-11 @ 05:28:19
URL: http://jonna2.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback