Köpmani

Ok. Nu har min maniska sida vaknat. Vill köpa nått för att döva ångesten. Har helt snurrat in på att köpa en till extern hårddisk och sitter och dreglar över sådana på Netonnets hemsida. För en gångs skull har jag faktiskt lite pengar över som jag skulle kunna lägga på en 500Gb hårdisk. Jag har redan två på 500 vardera men de fylls så snabbt så snabbt, speciellt som jag gör så många backuper (vilket jag bara är glad över att jag gjort, som igår när allt brakade ihop).

Eller så lägger jag till några hundralappar och köper en hårddisk på 1 terrabyte (Tusen gigg). En mycket lockande tanke. Då borde det vara slut på fulla hårddiskar på ett bra tag.

Fast det smarta vore att lägga undan pengar tills jag vet mer om min framtida ekonomi. Så jag får hoppas att suget efter att handla går över. Men det är en sorts ångestbefrielse att shoppa saker. Då mår jag bra ett tag i alla fall. Men som sagt, det är väl där min maniska sida kommer in. Det är inte alltid jag har täckning ekonomiskt för att köpa det jag nu köper, ändå handlar jag och sedan sitter jag i klistret och får äta nudlar resten av månaden.

Nä, jag får sansa mig lite, ta en kopp thé och fundera på det hela ett tag till.

Kommentarer
Postat av: urban cat

Det tråkiga med kicken man får när man köper något nytt är att den är så kort!

Efteråt brukar jag få ångest över att jag lagt pengar på något jag egentligen inte har råd med...

Postat av: WoB

Jo det är sant. Det är med shoppingmani som med alla andra "droger" eller undanflykter från livet, det kommer surt efter.

2008-09-02 @ 15:01:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback