Laddar upp eller nått

Usch och fy för detta. Jag fryser som satan så fort jag drar bort täcket och stapplar ut i köket för att röka. Blotta tanken på att ge mig ut ger mig rysningar, men jag måste ju handla. Det är ju det där med ciggen.

I lägenheten behövs det en rejäl storstädning, inte för att det är varken skitigt eller stökigt, men dammet ligger överallt känns det som. Det är nog jag som är överkänslig när jag är sjuk, men det känns inte bra, jag blir störd av sånt. En rejäl mirakeltrasa, dammsugaren och moppen skulle behövas. Ner med alla gamla tidningar och reklam som ligger på hatthyllan till insamlingen, panta alla ölburkar som ligger i den stora garderoben och tömma diskmaskinen och in med all ny disk som ligger i hon. Jo, det är mycket som skulle behöva göras. Men jag bara orkar inte just nu när förkylningen rasar i mig.

Istället så vill jag lägga mig och sova igen. Men det vore nog dumt för då vore det väl omöjligt att sova inatt kan jag tro. Fasen, betala mina räkningar borde jag göra med men det är stört omöjligt att logga in på banken med det här strypta bredbandet jag har. Det med. Problemen tornar upp sig känns det som. Till det hela kan vi lägga en god portion ångest med så är vi hemma så att säga.

Nä. Jag ska minsan lägga mig i sängen en stund till tror jag. Försöka ladda upp för att ta mig ut i världen för att åka till affären.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback