Min fetma och jag del I

Jag känner knappt igen mig i spegeln längre. Jag har verkligen blivit med åren tämligen fet. Kort och gott, jag är smällfet. Ett BMI på 33 eller nått sånt tror jag att jag räknade ut. Åt helvete för mycket. Jag måste ta tag i det där. Ju fortare jag närmar mig 40-års dagen ju farligare lever jag med den här fetman. Jag har ju redan för högt blodtryck och tackycardi (hjärtat slår för fort) och det plus min fetma anstänger ju kroppen något enormt. Storrökare och alkoholmissbrukare. Ingen bra summa av den ekvationen alls.

Så, jag har egentligen inget val, jag måste gå ner minst 20 kilo i alla fall. Helst 30 men man ska väl inte sikta för högt då blir det bara hopplöst. Men som det är nu så skäms jag för att visa mig.

Kommentarer
Postat av: Katrin

Jag har sett dej och du är fortfande väldigt fin....men mår du dåligt av din vikt så e det ju ngt du måste ta tag i speciellt för din hälsas skull...Love//K

2008-09-05 @ 08:20:51
Postat av: WoB

Tack det var snällt sagt. Men faktum kvarstår ju att jag är fet och ska göra något åt det. För det måste jag :.)

2008-09-05 @ 09:35:11
Postat av: Miss Borderline

Kan du inte be att få nån annan neurleptika än Zyprexa (stavning?) som ju är ÖKÄND för att ge mkt stor viktökning som biverkning. Själv har jag haft Fluansol (stavning?) och den gick jag inte upp på (äter den inte längre dock då jag inte behöver neuroleptika mer).


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback