Mörkt

Näe. Klockan är bara tjugo i åtta på kvällen och det börjar mörkna ute. Hua. Inte alls trevligt. Nu skulle det sitta bra med ett badkar här i lägenheten. Ligga och flyta omkring och läsa en bra bok, fylla på med mer varmt vatten när det gamla blev ljummet och ha det underbart. Men jag får nöja mig med att ställa mig under duschen. Inte alls samma sak men nästan liksom.

Hungrig är jag med. Tror jag ska äta nått, vad det nu kommer att bli. Kanske värma upp pastan från igår? Fasen, jag måste skaffa mig en micro. Så slipper man stå och slafsa med grytor och kastruller när man värmer upp rester. Men det får bli ett senare projekt. Nu har jag ju köpt hårddisken så nu får det vara nog med dyra inköp på ett bra tag. Jag har ju klarat mig utan micro i ett halvår så det borde gå utmärkt ett tag till kan jag tro.

Nä. En droppe kaffe, den där duschen jag muttrat om i flera timmar nu och sedan lägga sig platt i sängen och läsa. Jag tror att det är så planeringen kommer se ut. Sen kanske det blir annorlunda, men det är så jag har tänkt i alla fall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback