Musik, Bukowski och december

Så där ja. Då hade man visst sovit färdigt för inatt då. vaknade vid 4 och har redan hunnit dricka kaffe och starta om datorn som började dagen med att hänga sig. Nu ska jag ta en kopp kaffe till, läsa lokalblaskan och sedan titta på tv4 morgonprogram. Alltid lika trevligt på fredagar när han den där vinexperten är med. Det är alltid kul att se hur tankad han blir denna gången, för ibland så smakar han nog av sina viner lite väl mycket och jiddrar igång så det skvätter om det. Kul, helt klart humor.

Foo fighters snurrar runt i högtalarna. Det är så bra, tack Polare R som tipsade mig om dem. Hade mest bara lyssnat till de allra kändaste låtarna lite halvhjärtat sådär men nu är jag totalfast. Måste få tag på alla skivorna de gjort. Sååå bra så bra. Det är alltid lika roligt att upptäcka en ny grupp på det sättet. Det brukar vara en hel värld att tränga in i. Samma sak när man upptäcker en ny författare. Jag vet när jag fick upp ögonen för en av mina favoritförfattare, Charles Bukowski, hur jag plöjde igenom allt han skrivit i romanväg och sedan fortsatte med lyriken. Goda dagar, goda dagar.

Nu ska jag ladda ner Motörheads senaste skiva tänkte jag, även denna gång på tips från Polare R. Samma sak med dem, jag har givetvis hört Ace of spades och lite sånt, men aldrig lyssnat riktigt så det ska bli intressant. Skivan fick ialla fall bra recensioner har jag sett. Funderar på att hänga med Polare R med anhang till Skandinavium i december när de spelar där. Kan vara gott att ha nått att se fram mot i vintermörkret.

Annars ser jag fram mot Ac/dcs nya skiva som kommer snart, den första på 8 år. Singeln låter ialla fall som att de har hållt sig vid god vigör och lovar gott inför albumet.

Nä, nu ska jag inte svamla musik mer, nu ska jag dricka mer kaffe. Så det så.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback