Not alone

Tänk, jag slocknade så fort jag lade mig på kudden. Inte så illa. Men nu är jag uppe och igång igen efter att Chips väckt mig genom att enträget pocka på uppmärksamhet. Så klart så lade sig katteländet att sova så fort jag kommit upp ur sängen. Jag funderar på att väcka henne bara för att jäklas men det är väl inget vunnet på det kan jag tro.

Nu sitter jag och lurar runt på nätet lite, rökar cigg under fläkten och funderar på att sätta på en kanna kaffe. Eller så lägger jag mig i sängen och läser lokalblaskan och har det fullständigt underbart. Jag har inte riktigt bestämt mig än. Jag har ju spelat in en del från tvn som ligger och väntar i datorn, kanske skulle jag kolla igenom det jag spelat in, bland annat Poirot som jag spelade in i måndags när jag inte kunde kolla för att jag var för nojig. Det kommer ju ett nytt avsnitt i morgon igen så kanske skulle jag passa på att kolla förra veckans först.

Jag saknar mina Morden i Midsomer-avsnitt som jag lämnade efter mig hos före detta frun. Det retar mig att hon har dem eftersom hon inte lär kolla på dem. Det var säsong 1-8 som jag hade bränt på dvd och som hade suttit som handen i hansken en söndag som denna. Men men. Eftersom vår kontakt totalhavererat så är det väl inget att fundera på ens.

Nä. Lite kaffe skulle sitta bra. Jag har redan druckit två muggar med kallt kaffe så kanske lite varmt nybryggt vore pricken över i. Det var någon, kommer inte ihåg vem, som tyckte att min blogg var helt meningslös och att jag bara skriver om hur jag röker och dricker kaffe. Kanske kunde man bli sponsrad av Gevalia? Fast jag dricker bara Lofbergs lila eller Zoega. Lite kräsen när det gäller det där.

Jo men så får det nog bli. Lite varmt kaffe och en dusch så känner jag mig säkert vederkvickad. Hoppas jag i alla fall.

Kommentarer
Postat av: Miss Borderline

Gevalia är ju för fan på gränsen till odrickbart, och Lofbergs lila är bara snäppet bättre.



Men hörrö, du har inte svarat på mina frågor om hårddisken å usb-hubben :(

Postat av: WoB

Så var det ja. Jo, den externa hårddisken på 640Gb kostade 790skr och usb-hubben med fyra portar 149skr. Det finns större hubbar med upp till 7 platser med men vad tusan, man kan inte få allt :-)

2008-09-14 @ 18:24:33
Postat av: Miss Borderline

Ah, tack!! Ville nämligen kolla vad du gett för vi var på Mediamarket (som ju ska va billigt) i torsdags och kolla runt lite och jag tyckte deras priser var dyra, vilket jag nu oxå fick bekräftat! Så det är ju bra att veta så man inte köper dyrare än man måste :)

2008-09-15 @ 15:11:14
URL: http://jonna2.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback