Nu var jag allt bra smart

Jodå, jag lyckades somna igen och vaknade inte förrän vid 8 på morgonkvisten. Den allra värsta nästäppan har gett sig och det gör bara lite ont i halsen. Men febern är nog över med känns det som så det kan bara bli en bra dag av det här.

På tv pratar de om ekonomisk kris mest hela tiden. Det är visst illa det hela. Fast jag vet inte, jag har ekonomisk kris mest hela tiden så jag vet inte vad skillnaden skulle vara. Men det visar sig väl kan jag tro.

Idag fortsätter jag nog att ligga lågt. Känner mig ur slag och tror att jag ska visa mig själv den nåden att ta det lugnt. Fast jag måste nog ut i världen för att åka till Apoteket. Men det får jag se om jag orkar. Kanske väntar jag till i morgon med det. Då får jag visserligen ta Gula faran hela vägen in till La stada men jag har en vag aning om att Apoteket i Viskafors inte har den sortens medicin som jag ska ha i alla fall så det blir nog en tur till stan i vilket fall som helst och det känns inte som något jag är så lockad av idag medan jag balanserar på gränsen till att bli frisk efter en förkylning.

Jaja, det löser sig väl kan jag tro. Nu ska jag bara dricka lite kaffe och titta på morgontv på 4an. Jag har varit utomordentligt smart, om jag får säga det själv, och vispade ihop lite välling som jag drack med en gång jag gick upp. Jag slarvar ju så förbålt med frukosten eftersom jag oftast inte klarar att äta på morgonen på grund av min ångest. Men lite välling kan man alltid tvinga ner och det är milt och lent för magen med. Som jag sade, smart va?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback