Pyssel

Det ser ut att bli en fin dag idag. Solen skiner från en mer eller mindre molnfri himmel. En vacker höstdag helt enkelt. Klockan 10 kommer boendestödet och drar ut mig i världen så att jag kommer ifrån lägenheten lite. Det är nog bra kan jag tro. Jag ska fjäska lite med dem så kanske de kan skjutsa mig till Apoteket med, inte för att det är säkert att de hinner med det men en fråga kan man ju alltid ställa.

Så idag ska jag börja med min nya medicin. Lite nervös är jag. Det är jag alltid när jag ska börja med en ny medicin. Lite rädd för biverkningar, men det jag sett på Fass om medicinen så verkar det inte finnas så många biverkningar på den sortens, Lergigan förutom trötthet och det gör mig inte ett skvatt bara jag blir ångestfri. Hellre sova en massa än att vara så uppsnurrad att man inte vet vad man heter.

Sen måste jag städa lite här hemma. Inte för att det är speciellt skitigt, det hinner det inte bli eftersom jag har som hobby att städa, men för att jag känner att det känns bra att ha det nystädat omkring mig. Sätta upp en tvättid måste jag göra med. Bäst att ta det innan tvätthögen växer sig för stor så att det bara blir jobbigt att tvätta.

Så, idag har jag lite att göra och det känns än så länge helt ok.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback