Så klart

TYPISKT säger jag bara. Typiskt. Jag somnade så gott efter mitt panikångestanfall (det tar på krafterna och man är oftast helt slut efteråt) och när jag vaknade åkte jag till Apoteket här i Viskafors för att hämta min nya medicin, men så klart hade de inte den hemma. Så jag hade att välja på att ta mig till La stada för att hämta ut pillren på ett apotek där eller beställa medicinen och vänta tills på torsdag innan jag får den.

Men jag känner att jag inte pallar en tripp till Borås så det fick bli att beställa och vänta till på torsdag. Det är ju faktiskt bara en dag emellan så jag klarar mig kan jag tro.

Sen var jag i affären och handlade lite. Bland annat glödlampor eftersom vartenda glödlampa i hemmet har gått sönder förutom en 25 wattare som jag försökt läsa vid i sängen. Men nu blir det fullt ljus i hemmet i kväll.

Smart som jag är köpte jag koffeinfritt kaffe med. Jag vet ju att koffein triggar min ångest, ändå dricker jag upp mot 12-15 stora muggar om dagen. Så nu kanske jag kan både njuta av kaffet och slippa en massa hjärtklappning och ångest. Får bli vanligt kaffe på morgonen och sedan blir det koffeinfritt resten av dagen.

Så, istället för att sitta här och ödsla både min och er tid ska jag dricka en kopp gott kaffe.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback