Sånt som måste göras

Näe! Jag känner verkligen inte för att åka in till stan. Alls. Helst skulle jag gräva ner mig under täcken och kuddar och bara sova bort dagen. Men det går ju inte.

Ett litet problem kan den ivriga arbetaren säga. Men för mig, när jag mår som jag gör, så känns det nästan oöverstigligt att sätta mig på mopeden och åka långa vägen till Borås bara för att hämta ut mina mediciner. Jag måste lära mig att vara lite tidigare med att hämta ut så att de hinner beställa dem på apoteket här i Viskafors. Men nu är det som det är. Jag hoppas bara att det inte börjar regna med på vägen.

Sen måste jag besöka tant mamma med när jag ändå är i La stada. Det var alldels för länge sedan jag svängde förbi där. Sen vet jag inte om jag ska åka förbi Netonnet och köpa den där hårddisken. Varje gång jag tittar på kontot så ser det sämre ut än förra gången, så det kanske får vara. Man ska ju leva med.

Städa borde jag göra med. Fasen, tiden räcker inte till helt enkelt. Inte orken heller. Jag längtar efter min bil mer än på länge. Jag hoppas, hoppas att jag får körkortet beviljat så att jag kan ställa på min kära Saab igen och åka lite som jag vill. Det ska bli underbart. Men jag vågar inte hoppas på för mycket. Tänk om det inte blir något körkort för mig? Hua!

Nä. Det får bli en kopp kaffe till, sen får jag väl sätta någon form av fart kan jag tro. Jag får bekämpa tröttheten i själen och rädslan i magen och klä på mig och åka iväg. Det måste ju ändå göras hur jag än vänder och vrider på det hela.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback