Sjuk på riktigt

Oj då. Jag är visst sjuk på riktigt för en gångs skull. Halsen gör precis hur ont som helt och när jag tittade mig själv i halsen med ficklampa till hjälp så såg jag att det är svullet så det skvätter om det. En gnutta halsfluss misstänker jag. Jaja, det går ju över som tur är.

Idag är ju den där behandlingskonferensen på psyk där de skulle ta upp mitt fall. Ska bli intressant att se vad de säger om mig. Kanske är jag utom hopp. Det känns så vissa dagar. Som om jag aldrig kommer uppleva en känsla av att vara frisk mer i hela mitt liv. Men så länge det finns liv finns det hopp så kanske kommer någon duktig läkare på nått för att bota mig, så får jag göra så gott jag kan själv under tiden för att hålla mig på rätt sida av galenskapen. Kom på att jag inte ätit sedan i lördags och det är ju inte så smart att strunta i att äta.

Men idag för det nog bli varm buljong och thé för gamla Jonas eftersom jag har så ont i halsen. Men det funkar det med.

Kommentarer
Postat av: Miss Borderline

Häpp hopp häpp, nu ska jag skälla på herr sjuksköterska!!!!

Man har inte "en gnutta halsfluss", antingen så har man det eller så har man det inte, och en halsfluss skall ALLTID behandlas med antibiotika/penicillin för det går INTE över av sig själv, tvärtom kan en obehandlad halsfluss bli riktigt farlig tar dig uppfostrande i örat!!



Har funderat på att begära ut alla mina journaler, kan kanske vara intressant (och kanske lärorik) läsning :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback