Sparka på den som ligger

Äsch var lättretlig jag är känner jag. Varför ens bry sig om en kommentar på bloggen som man inte gillar? Jag sticker ju ut hakan när jag skriver som jag gör så då får jag väl ta smällarna som haglar med? Men jag kände bara att denna gången var en gång för mycket. Det är som om folk läser totalt genom sitt eget paradigm. Sina egna glasögon och glömmer bort att deras sätt att leva och reagera stå ut inte är allas. De glömmer att vi alla har olika förutsättningar, olika sätt att se på världen, sig själva och på sättet att leva.

Men ärligt talat så tycker jag mest synd om dem som inte förstår vad de läser. De som sitter ensamma  på en lördagkväll och klagar på att jag sitter ensam en lördagkväll. Hur ska man liksom förhålla sig till sånt? Hur ska man bemöta det? Det är ju hopplöst eftersom man pratar två totalt olika språk. Men som jag tidigare redan sagt, de som klagar på mig och på min egocentrism kanske skulle rannsaka sig själva och titta på hur många av deras egna mål i livet de har nått. Trivs de med sin tillvaro eller kan det vara så att det känns bättre att sparka på den  som redan ligger?

Kommentarer
Postat av: Miss Borderline

Ja herregud, jag blev ju LÄTT trött på alla idiotkommentarer på inläggen om tåget som körde ifrån pojken, men jag tänkte att nä fan, jag ska fixa detta! FATTA, jag hade runt 630 unika besökare den dan!!! Jag brukar ligga på mellan 50-150 om dan annars, med några toppar och dalar.....innan dess hade min högsta siffra varit på 280 eller nåt.



Men igår lacka jag ur på en (han var inte på något sätt den värsta, men jag var bara på sånt pissigt humör), men dom hade ju iaf inte kommenterat MIG som person.....ja förutom han under Borginlägget hahaha, men det var fanimej på TIDEN att jag fick en sån kommentar, började änna känna mig misslyckad som provokatör ;)

Postat av: WoB

Tja man borde väl egentligen bara strunta i dumma kommentarer. Men det som retar mig är att det sällan handlar om det man skriver om utan är rena personangreppen baserat på den lilla skymten man får av mig som person på bloggen. Fan, jag tar en debatt om vad jag skriver vilken dag som helst, det är bara kul att föra en dialog. Men när man redan har bestämt sig för vem jag är utan att ens känna till med än 5% av vem och vad jag är så ballar jag ur.

2008-09-28 @ 13:23:54
Postat av: Miss Borderline

Ja jag förstår dig precis och håller med, jag har ju varit väldigt förskonad från sånt. Nu kan jag nog ta det bättre, men om jag tex skulle fått massa såna kommentarer i början av min bloggkarriär hade jag ju blivit helt knäckt!

ÄR man svag i ett ögonblick och man får såna kommentarer så kan dom sätta sig så hårt fast man VET att man bara borde skita i det, men det är inte alltid så lätt :(

2008-09-28 @ 21:29:01
URL: http://jonna2.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback