Tveksam start

Det börjar ju inte bra kan jag inte säga. Sov länge men drömde en massa mardrömmar så hela sängen var uppfuckad när jag vaknade, med trassligt lakan och kuddar över halva golvet. Jag måste ha sparkat och viftat omkring mig rätt så ordentligt.

Men sen var det lugnt en stund, jag drack lite kaffe, rökade en cigg och kände mig rätt så ok. Men det var ju blott en chimär det hela för snart så satte det igång att mullra i mitt inre och ångestens flerhövdade hydra började visa sig. Så nu sitter jag och vill helst bara lägga mig och sova igen, domna bort och vila långt från ångest och oro.

Men, det går inte. Bland annat så måste jag till affären idag för att köpa nått att äta. Men det är nog bra att komma ut i friska luften lite kan jag tro. Det blir nog bra att bryta mönstret lite. Så jag får ta skeden i vacker hand och helt enkelt tvinga ut mig själv i världen lite.

Men innan det är aktuellt ska jag försöka genomföra mina morgonsysslor, läsa lokalblaskan, dricka lite mer kaffe, vakna till riktigt. Men inte vakna så mycket att det blir en ångestattack av det hela. Det är en balansgång det där, det gäller att hamna rätt på skalan så att säga.

Tja. Kaffe var det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback