Tankar kring lördagen

Idag blir det inga stora äventyr har jag bestämt. Jag ska tvätta på eftermiddagen om det finns en ledig tid, åka till affären och handla cigg sedan ska jag ligga lägre än en mask i jorden hela dagen. Jag har lagt ner tankarna på att ta mig till La stada, det funkar helt enkelt inte som det är just nu. Hårddisken får vänta helt enkelt.

Känner mig i rätt så fin form idag, men är väldig spänd så jag vet att det kan gå överstyr om jag inte passar mig lite, så jag får försöka att inte snurra upp mig för mycket idag. Jag hade en liten panikattack igår precis när jag lagt mig för att sova och den har jag ingen lust att uppleva idag med. Så jag håller mig lugn och fin.

Jag hade lite planer på att bjuda mig själv på en liten rackarns ölfylla, lördag som det är och allt. Men det lägger jag ner. För det första borde jag inte dricka alls, för det andra så har jag inte råd, för det tredje orkar jag bara inte tänka på hur jag skulle må i morgon om jag var bakis, för det fjärde så får jag vara försiktigt nu när jag äter de nya medicinerna och slutligen för det femte så får jag vara lite försiktig när jag nu har högt blodtryck och hjärtat redan slår för fort. Ingen bra idé att hälla i sig en massa öl då. Så det får som sagt vara.

Men nått får jag väl bjuda mig själv på eftersom det är lördag. Nått gott att äta kanske? Tja, jag får se vad det blir.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback