Mina planer för dagen och lite annat smått och gott

Jag väntar på besked om hur det går med mitt körkort. Men inget i posten idag heller. Undrar just hur lång tid det där kan ta tro? Det vore gott att i alla fall får reda på om jag får tillbaka det eller inte så man visste. Men det är väl bara att se glad ut och vänta kan jag tro.

Det är mycket som handlar om väntan just nu. Jag väntar på körkortet, på min läkartid i oktober och jag väntar på att ajg ska må bättre. Sånt kan tära på den allra mest tålamodiga och jag är då rakt inte en av dem. Nä, jag har noll tålomod för det det mesta. Jag vill att saker ska ske nu, precis med en gång. Förutom när det är något som jag själv ska göra så klart. Då är jag seg som femöres kola. Men det är ju en helt annan sak.

Tillråga på allt så måste jag ha kommit över 5 Gb gränsen med mitt mobila bredband för hastigheten är strypt till 30 Kb/sek. De gör ju så, Tele2 om man med sitt mobila bredband laddar ner mer än 5 Gb inom en kalendermånad. Min egen räknare står bara på 3,5 Gb men likt förbannat så är allt segt som sirap. Jag funderar på att ringa upp och kolla så de inte har rört till nått men jag orkar bara inte. Så jag väntar på att september ska bli oktober så att jag kan surfa snabbt igen.

Förresten, snabbt och snabbt. Det där med mobilt bredband och hastighet är nått man ska ta med en hel skopa salt. Inte fan har jag varit i ens närheten av 7,5Mb/sek. Nä snarare så har det högsta varit 0,6 när jag varit inne på bredbandskollen och mätt. Men nu har jag bundit upp mig i 18 månader så det är bara att se glad ut och hosta upp pengarna varje månad. Men att det är smidigt att kunna ta med sig bredbandet vart man än är kan man inte komma ifrån. Jag måste bara lämna in datorn till Netonnet så att de får laga den, den laddar ju inte upp batteriet och då har man inte mycket nytta av en notebook. Själva tanken med att den ska vara smidig att ta med sig faller liksom.

Nä. Nu ska jag:

  • Dricka en kopp kaffe till
  • Duscha
  • Åka till affären för att handla
  • städa lägenheten ordentligt
  • Renbädda sängen
Så var det tänkt i alla fall. Men jag lägger genast in en brakslapp för jag vet inte om jag klarar allt det där. Än så länge känner jag mig relaitvt ångestfri men jag vet ju att det där kan ändra sig på en sekund. På tal om det så kom jag just på att jag ska ta mina lugnande redan nu, innan det sätter igång för då är det redan för sent.

I morgon kommer ju "lönen" eller vad vi ska kalla sjukbidraget. Men jag har fortfarande inte fått tummen ur för att skicka in försäkringskassans beslut till AFA så det är 2500 spänn som fattas, men jag har ju bara mig själv att skylla på. Det där måste jag ordna fort som attan.

Uscha. Jag vet inte. Jag gör upp en massa planer som hela tiden faller. Jag borde kanske göra som jag gjorde igår, inte planera nått alls, för jag blir bara besviken på mig själv när jag inte pallar att ta tag i det jag planerat. Det är en sak att inte klara av andra männiksors krav, för det gör jag ju inte alls tyvärr, men att inte ens klara av sina egna krav och förväntningar är en annan femma. Då blir man så besviken, ledsen och samtidigt arg på sig själv och det river bara upp stora hål i den mentala rustningen  man bär med sig som skydd mot ångesten.

Men nu har jag redan skrivit ner vad jag i alla fall borde göra idag. Sen får jag se vad som blir gjort i realiteten.

Kommentarer
Postat av: Miss Borderline

Se nu till att få iväg papprena till AFA, för om jag inte minns helt galet så får du ju retroaktivt upp till ett år, och dom pengarna kan väl sitta fint (om du inte har det som jag och fogden tar allt vill säga)!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback