Vad göra?

Tja, då fick jag tummen ur och satte på diskmaskinen. Inte illa. Man gör så gott man kan minsann. Nu är jag alldeles trött av ansträngningen så jag får vila mig lite. Man vill ju inte ta ut sig fullständigt så här tidigt på dagen, det ska ju orkas med en massa under dagen. Andas och sånt. Tar på krafterna.

Men jag borde verkligen göra något vettigt av den här dagen. Annars kommer jag bara sitta och gräma mig i kväll över att jag slängt bort en hel dag till att göra ingenting. Frågan är bara vad jag ska ta mig till. Städa är ingen idé för här är det så rent det bara kan vara. Tvätta vore ju en idé, men jag tror jag sparar den gobiten till i morgon. Man får ju tänka frammåt med. Klappa katten kanske vore nått vettigt? Fast hon ser inte det allra minsta intresserad ut av att bli klappad och då faller ju den tanken.

Kanske skulle jag få tummen ur och skriva lite på mina böcker? Fast det låter tråkigt just nu. Jag vill ha lite mer fart och fläkt kring mig, annars slutar det bara med att jag lägger mig och sover igen. Nä, jag får ta en kopp thé och fundera på detta. Helt klart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback