En pausbild

Jag finner att jag inte bloggat på nästan en vecka. Det har inte hänt tidigare sedan jag började med bloggandet 2005. Visst har jag tänkt varje dag att jag skulle slänga iväg ett inlägg men.. orka liksom. Jag har annat att göra. Det känns tämligen precis som det ska vara att man inte ska sitta klistrad vid datorn när solen skiner och hjärtat glöder.

Så. Kanske blir det betydligt mer sprarsmakat med inlägg här frammåt. Kanske tar jag en ännu längre bloggpaus. Fast det är inte så troligt när jag tänker på hur jag själv fungerar. Men kanske.



Kommentarer
Postat av: Jenny

Neeeeej! Inga pauser, vi gillar inte pauser!!! Livet är alldeles för kort för pauser! Detta var förövrigt en alldeles för lång paus! Lycka till med örat föresten...

Postat av: Anonym

En sak är bra med dig.Du gör dig inte till.Du är alkis och dessutom beng totalt.Det är väl bra? dessutom så har du så dålig smak så att vem somhelst skulle tveka att ens ta i dig med tvång.

2009-04-24 @ 21:53:33
Postat av: Ann

Kommer osökt att tänka att det där med bloggande, det kanske är något för de som inte har några liv? eller? :-)för har man ett liv hinner man inte med sånt

2009-04-28 @ 18:41:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback