Medley

Jag är tillbaka där jag ska vara. I det röda huset bredvid ängen som en gång var en gata. Där solen alltid går ner sist och upp först och viger det gröna gräset med vattendropparna som faller.  Med Rolling Stones rullande i högtalarna. Ingen pardon, ingen nåd, ingen belöning. Rörigt säger du? Tja. Visst. Ena dagen viger man åt hat den andra faller man på knä och förlåter sig själv och alla som ligger i samma fåra.

Så. Kanske, troligen,förhoppningsvis är jag två igen. Eller är det två som är jag? Kan det var vi två som är två eller är vi en? Eller är jag bara något som någon annan inbillar sig kunna tänkas vara. I vilket fall som helst så är jag en smula, gnutta frid.

Att vara frid är inte det samma som att känna eller uppleva frid. Det är större. Det är den där guden som inte finns men som jag känner. Fan vet hur det går till.

Jag är väldigt fel och skev och skadad. Men så ska det vara. Det är inte hennes uppgift att laga och täppa till hålen i min själ. Det är hon som kanske kommer skapa mer stadga kring hålen så att jag inte rasar, faller, tumlar, spricker.

Kanske.

Kommentarer
Postat av: Miss Borderline

Helloooo!



Jaha, mkt kan man anklaga mig för men inte för att ha sprungit ner dina eller nån annan medbloggares dörrar det sista halvåret precis skäms



Hoppas det är bra med dig iaf, kommer komma in och läsa vart det lider men just nu tänkte jag bara meddela att jag byter blogg och bloggportal (igen!) och finns numera här:
http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.10976633



Så gör jag ett nytt försök att lägga in blogglänken till din blogg och hoppas den ska funka i min nya blogg! Har kvar den gamla bloggen nån vecka eller så men sen kommer jag radera den......Missen lämnar inga spår ;)



Kram vännen!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback