Strax före man köper bröd

jag, ständigt denna inledning, "jag", men detta är min blogg där jag skriver om mig. Tycker du det är fel läs något annat. Gör något annat. Jag är en rullande sten. Så klart. Jag har kommit på när jag borde fötts. 1913 i USA som svart och vara en blueartist. ingen duktig. Inte alls. Men en som spelade för en flaska rye och som låg med närmsta kvinna. Inte för att missaktade henne men för att jag kände med henne. Eller så har jag fel igen. Troligen. Men just nu så skulle jag vilja lära känna Leadbelly och känna doften av Mississippi på sommaren.

Men nu är jag hyggligt blek även om jag har något av sydlänning över mig. Kort, mörk och hetsig. Långt ifrån den modell som gäller nu för tiden. Lång, ljus och lugn som en filbunke. Nä, det där är inget för mig inte. Jag älskar att vara fåfäng fast jag är fet, Jag älskar att vara i mitten. Allt ljus på mig. Så att jag kan rikta om det på alla dessa mäniskor som du ser varje dag och som lider av fattigdom så att du ska ha råd att åka till Thailand och köpa sprit, strand och en minderårig kvinna. Jo, jag vet, jag överdriver. Men ok, du är helt som man ska. Men kolla på din granne då. Snälla reta dig inte på mig för att jag skriver saker på näsan på dig, inte för att jag bryr mig, men för att du ska vakna på morgonen och veta att du retar dig på något som betyder något.

Men jag vet. jag har gjort ett generalfel. Predikat ett ord och gjort en helt fel handling. Man kallar inte folk för nedsättande saker. Inte när de inte förtjänar det. Så. Jag skäms. Inte för att det ändrar något. Men jag skäms.

Nä. Nu ska jag sova. Jag skiter i den här dagen. Den får gå till historien. I morgon är en annan dag och allt det där. Då ska jag kanske träffa någon som gör mig lycklig och som jag kan göra lycklig. Eller så köper jag bara bröd och är nöjd med det.

Kommentarer
Postat av: pernilla

Det är så typiskt missbrukare att skylla på andra ens sig själv.Jag är bäst osv.Det tror dom allihopa.Varenda missbrukare jag har sett under mittliv har naturligtvis vare både intelligentare och bättre än mig.Konstigt då att ja som får ta hand om dom är så mycke uslare

2009-08-08 @ 20:59:56
Postat av: Miss Borderline

Fast jag tycker att du ska BAKA brödet :P



Och var nu så vänlig och ändra i länken så man kommer till min nya blogg ;)



Jaja, du börjar allt med JAG; och jag, JAG bara gnäller om MIN nya blogg......så oavsett vilket så skådar vi oss själva i naveln.....MEN ibland så skådar vi ju faktisk oxå in i andras navlar, så SÅ jävla illa kan det ju inte va, eller hur :D



Och appråpå allt gnäll om Metrobloggen (men nu orkar jag fasen inte byta igen) så är det iaf NÅT som funkar som det ska och det är länken till din blogg, för den funka ju inte på blogger av nån outgrundlig anledning.



Ok, nu sitter jag här hungrig och väntar på att doften av nybakat bröd i från Viskaforstrakten snart skall nå mina känsliga näsborrar, och till dess: Lev väl!!

Postat av: WoB

Det är väldigt svårt att se i vad jag själv skyller på andra när jag gör fel. Faktiskt så gör jag det mycket sällan. Men visst är jag missbrukare. Jag har mina goda sidor och sämre sidor trots det. Det blir väldigt konstigt när man delar upp människor i ickemissbrukare och missbrukare. Som om det vore en annan ras. Och sen blir det ännu svårare för mig att man överhuvudtaget vill ta hand om personer som man föraktar på det sättet.



Ibland kanske man måste eftersom det kan handla om föräldrar eller barn eller vänner. Men inte ska man jobba med missbruksvård eller överhuvudtaget människor om man föraktar en viss grupp. Då vore det bättre att "ta hand om" djur eller kanske ställa sig på någon verkstad där man slipper ta hand om något annat än brickor och muttrar.



För man kan ju själv inte må så bra om man har ett arbete som man anser vara förnedrande och det måste det ju vara om man ägnar sig åt att ta hand om människor man inte tycker om. Allas lika värde är det inte alls som har som värdering.



Missen: Lovar att ändra länken med en gång Men baka bröd vågar jag mig inte på. Det skulle nog vara vara rent slöseri med jäst och salt och mjöl och min egen tid. Men det kan dofta bröd ibland när jag rostar en macka. Kanske räcker???

2009-08-09 @ 16:18:02
URL: http://wob.blogg.se/
Postat av: Pernilla

den översta pernilla är inte jag...må gott!

2009-08-09 @ 18:45:21
URL: http://hjulias.blogspot.com
Postat av: Miss Borderline

Doften av en rostad macka duger alldeles utmärkt åt en utsvulten, men ändock fet, liten Miss :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback