Tidlösa jag

Idag är en bra dag. Gårkvällen bjöd på filmtittande. Con Air avslutade dagen och det finns väl inget bättre sätt att avsluta en vaken period med glittrande sol, brännande eld och snabba repliker?

Idag blev det till att sova länge. Jag tror jag gör så för att det är bekvämast. En frukost och sedan en utflykt till Knalleland. Att vandra omkring bland trötta söndagsflanörer är helt rätt. Efter det en snabb sväng hemmåt, där jag även kunde kika förbi den lokala affären och plocka ut mitt paket med Kent-boxen. Signerad och allt. Tradera är bra. Mycket bra.

Så nu sitter jag efter lunch och en massa samtal om allt och inget och funderar på att tvätta lite. Fast det är en dag i morgon igen. Varken jag eller mina kläder har så bråttom någonstans. Så. Mina oerhört tunga och tröga tankar rullar sakta runt i skallen och det bästa är nog att bara finnas till en stund till.

Utanför på trappen blev jag för några minuter bästa vän med en katt. Hon kråmade sig och sade till mig att jag bara måste klappa henne hela tiden. Min egen katt, Chips, har något vajsing med ena ögat och det upptar alldeles för mycket av mina känslor för att jag ska vara nöjd. Man blir som ett nervknippe när ens livskamrat blir det allra minsta krasslig. Fortsätter det imorgon så för jag väl ringa till veterinären kan jag tro. Hua.

Nä. Nu ska jag fortsätta rippa Kent-boxen så att jag har den på datorn. Det där med att hålla på och byta skivor är ju så lagom roligt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback