Bland ris och nysningar

Sa jag att jag var pömmig i går? Om jag inte gjorde det så kan jag berätta det nu. Följaktligenså somnade jag på stört efter att jag hade bäddat rent i sängen och lagt mig för att läsa lite. Jag sov hyggligt under natten och det var först på morgonkvisten som jag började drömma de gamla hederliga mardrömmarnaigen. Men det var kanske inte fel för det var inte det allra minsta svårt att gå upp ur sängen i det läget.

Det skvalar och regnrar ute så att man kan tro att det är september. Grått och vått. Så idag får det bli lugna gatan känner jag. Jag hade planerat att åka till Motivationsenheten på förmiddagen men eftersom jag har ramlat ur rullorna när jag varit hemma så måste det tas ett nytt beslut om det och än så länge har jag inte hört något. Så jag får väl bli hemmavid idag med kan jag tro. Kanske skulle man passa på och tvätta lite i eftermiddag, det är dags nu, innan tvättkorgen börjar klaga.

Snuvig har jag lyckats bli med. Tänk om jag fått svininfluensan. Hua. Då kan man ju få feber ju. Usch så otrevligt. Men det är nog ingen som helst fara med det. Men det är vansinnigt irriterande att bryta ut i höljuda långvariga nysningar. Allt blir så mycket svårare när näsan exploderar lite titt som tätt. Ja det är med med förresten, tätt alltså. Men annars är det bara fina fisken.

Så medan jag ägnar mig åt matlagning, det blir läckert ris och ett stekt ägg till det idag, så ska jag nog kika runt lite på nätet tänkte jag. Allt medan regnet smattrar på mitt takfönster och katten yrar omkring och jagar en stackars vilsekommen fluga.

Fasen. Jag har det riktigt bra ju. Attjo!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback