Bara en summering av dagen. Inget mer.

Så var annandagen över med alldeles snart. Nu ser vi fram mot nyår och det är dags att vända blad i livets kalender. Själv ska jag inte göra något alls. Bara vara hemma, ta en cigarr och dricka något gott.

Idag har jag inte fått speciellt mycket gjort. Mest tittat på tv, vila, pratat lite med äldsta sonen som var här och plockade upp sin gitarr som han lämnade här igår. Jag måste säga att jag mår vansinnigt bra just nu. Julen blev ungefär som jag önskade. Förutom magknipet då. Men det gick ju över så det har jag ju snart glömt. Men att få umgås med mina barn så länge igår var helt fantastiskt.

Förr om åren brukade vi dela upp julafton så att barnen var halva dagen hos sina mödrar och andra halvan med mig. Men det har varit så stressigt, för alla tror jag. Så det kändes extra skönt att kunna vara tillsammans lite längre genom att vi flyttade hela julfirandet till juldagen istället. Lite mer tid att hitta varandra.

För det är så nu för tiden. Jag och min äldsta son pratade om det där lite igår. Om hur alla har glidit ifrån varandra lite. En del beror ju på att ungarna börjar bli stora nu. De sover inte längre i pyjamas liksom. Men en hel del beror ju på mina ångest och depressionsproblem plus drickandet. Det är sorgligt men sant. Så nu för tiden så hittar vi inte fram till varandra direkt som vi gjorde för en 5 år sedan. Men till slut så finner vi den gemensamma nämnaren och då blir allt mycket lättare.

Så jag hoppas att mina barn vill besöka mig lite oftare än vad som har varit fallet. Och att jag orkar hålla uppe kontakten utan att isolera mig igen.

Ja det är mycket att tänka på. Så jag ser fram mot just framtiden. Det kan bli riktigt riktigt bra det här.

Däremot funderar jag på att skrota WoB. Den där delen av mig som när han framträder så ofta är sur och tvär och en obotlig besserwisser. Den delen finns ju i mig. Men det kanske är dags att låta hela det som är jag ta över bloggen? Jag vet inte.

Fast det är ju det som är förunderligt med livet. Man vet så förannat lite att varje steg, varje andetag, varje sekund är ett äventyr som kan innebära stora förändringar i livet.

Så fantastiskt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback