Ett utbrott mitt i alla inbrott bland det som är ingrott

Jag är trött på alla låtsasrevolutionärer. De som bara låtsas för att de röstar på Såssarna men begraver sig bakom hypotekslån och ett växande berg av saker som de inte skulle sakna om de vore på en öde ö.

Jag påstår mig inte vara bättre än dem. Inte finare. Inte en elegantare människa. Men ärligt talat. Att skrika om sänkt skatt och gratis sjukvård, att tycka att föräldraledigheten skall delas lika eftersom barnen är 15 och 23 år är inte värt ett enda skvatt. Inte ens svetten som bryter fram när deklarationen skall fyllas i.

Då är det bättre med de nya blåa. De som är ärliga med att de skiter i alla andra utom sig själva. Så frun har varit hemma från jobbet mer än dig för att "ta hand om barnen"?. Kul för henne. Du har ju behövt infinna dig på kontoret varje dag. För att jaga det där som du inte kan känna smaken på men nog känner igen när det sätter sig i halsen på dig.

Troligen skulle jag med jaga. Om jag inte börjat tänka. Börjat känna efter. För vad är ett betalkort i handen när du kan få en munfull av bröst?

Så.

Sov.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback