Man blir jag

Äsch och fy. Man borde kanske lägga sig ner och bara dö såhär inför julen. Återuppstå på julafton, vara vaken tills nyårsnatten och sova vidare tills mars eller april eller varför inte maj?

Hua hua hua säger jag bara. Utan kommatecken.

Men så kommer man på varför man lever och ler. Jag lyssnar just nu till Obamas Nobelpristal och kommer på allt. Jag återupprepar vad jag redan sagt. Han kommer att gå till historien. Inte som bara ett namn som har varit President i världens förnuvarande största nation, utan som en människa som är en bild av det i kallar geni.

Så klart kommer det att skrivas böcker om mannen. Så klart kommer det att skrivas om hans verkliga liv. För det måste han ju ha. Han är just nu lite för bra, lite för smart, lite för god för att vara verklig. Kanske gillar han kaviassex? Kanske tycker han att kvinnor ska bete sig som män i sängen? Kanske gillar han mest män? Inte vet jag. Men det kommer i vilket fall som helst ramlar ut ur bilden.

Men i vilket fall, så kommer han att spela mer roll för oss än vi förstår. Så jag lyssnar, gråter, skrattar och förstår.

Så. Att sova är inte gott. Sova är slöseri med viktig tid. Mitt halva liv har gått, om jag har tur. Så, badhe mig. Dags att göra det jag säger åt andra att göra.



Läs även andra bloggares åsikter om
, , , , , , ,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback