Dags att skriva lite

Det var då själva tusan också. Nu har jag sovit i 24 timmar. Då tycker man att man borde vara lagom avslappnad men pigg ändå. Men jag, som alltid ska vara lite speciell och märkvärdig, är snarare hur spänd och uppsnurrad med en fenomenal hjärtklapning och dessutom, håll i er nu, trött.

Hur i hela fridens namn fungerar min kropp egentligen? Man börjar ju undra. Det brusar och skvalar i skallen som det allra värsta vattefall av tankar och ideér, händerna darrar, magen är i uppror och jag känner mest för att gå i idé.

Fast en den kan säkert bero på vätskebrist och lågt blodsocker. Man äter ju inte så mycket när man sover liksom. Så kanske skulle man ta och knata till affären och köpa nått att äta? Jo, så får det nog bli. Jag tror jag ska hoppa på bussen till apoteket, hämta lite medikamenter och sedan knata ner till affären och köpa nått vettigt att äta.

Jaja. Det kanske också är dags att skaffa lite vettiga rutiner i världen. Typ sova vettiga 8 timmar per dygn istället för att leva i dygnsblock. Sen har jag faktist tänkt ta tag i mitt skrivande. Jag har räknat ut att om jag jobbar 2 timmar om dagen så kan jag kanske få ihop en till två A-4 sidor per dag. Det blir på ett år runt 350 sidor om man hoppar över en och annan dag. Istället för att bara skriva lite då och då, ett evigt duttande, så är det läge för att börja jobba lite mer diciplinerat. Annars blir det bara snack och ingen verkstad. Plus att jag sannerligne behöver nått form av projekt i livet. Nu när jag faktiskt har all tid i världen så vore det ju korkat att inte passa på. När jag väl börjar jobba igen så vet man ju hur mycket ork man har till skrivande. Ingen alls.

Tja. Så för det bli. Det känns bra det här. Den här planen kan jag nog hålla. Tills i eftermiddag i alla fall :-)


Kommentarer
Postat av: Miss Borderline

Tycker jag låter som en utmärkt idé :)



Ja jag tog ju mig i kragen igår å traska iväg till affärerna och övertrassera mitt kreditkort, men nu har jag mat i kylen iaf :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback