Full av små glada planer

Här ser ni killen som har ätit minsan. Jag veeeet, totalt tokigt men för sjutton. Även en WoB måste äta lite mellan varven. Givevis fick jag magknip efteråt eftersom jag levt på bacon och vodka i en vecka. Nä, riktig så farligt har det inte varit, speciellt inte med vodkan, men jag har faktiskt ätit väldans massa bacon. Fick för mig att det är bra med en massa, massa, massa kalorier när man är sjuk. Men nu slog jag till med en karrékotlett.

Så nu ska jag banne mig ta en kopp kaffe tror jag, sen får det väl bli lite hjärtklappning då. Efter det väntar en stunds vila innan jag tar mig till affären för att köpa cigg och lite annat smått och gott. Till exempel mat som jag inte har för mycket av hemma längre. Kattmat måste det inhandlas med så att inte den lilla pälsbollen blir sur på mig. Men jag tror jag tar bussen in till stan. Vore ju dumt att inte använda sitt månadskort och dessutom så är det bra mycket billigara i affärerna i stan än här ute.

Så ni ser. Här är killen som planerar och står i så det är härligt. Slut på slackertillvaron. Dags att återvända till friska vanor igen. Tänk vad lite antibiotika kan göra. Helt otroligt egentligen. Vi lever sannerligen i fantastiska tider. För 100 år sedan hade jag lätt kunnat stryka med av den där pneumonin, nu är det bara att poppa ett piller morgon och kväll så blir man frisk på bara ett dygn. Otroligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback