Fy fan vad här ser ut

Herregud när man börjar titta sig omkring hur det ser ut här. Jag tänkte först ta några bilder och lägga ut men sen kom jag på att, det kan jag fan inte med. Jösses. Köket är fullt med disk, spisen är så smutsig att jag knappt vågar närma mig den eftersom jag blir rädd att flottet ska hoppa upp och bita mig i näsan, sovrummet är överfullt med tidningar, smutskläder, dammtussar och sängen är troligen mycket farlig att ligga i med alla bacillusker. Jag struntar i om den där kvinnan som skulle städa hade stövlar eller inte. Jag bryr mig inte ens om det är en kvinna, det fick lika gärna vara en delfin. Men bara tanken på att själv ställa mig och ta tag i allt det här gör mig alldeles matt.

Att en enda person kan skita ner så på två veckor är banne mig helt otroligt. Måste vara någon form av rekord. På något sätt. Nästan imponerande. Nu skulle man vara snuskigt rik och kunna köpa en sån där städfirma som är så poplärt att göra nu för tiden. Två glada personer i t-shirts med tryck på som kunde komma och ta tag i det hela medan man själv tog en promenad eller nått liknande.

Men, eftersom jag inte är snuskigt rik. Inte ens rik utan snarare tämligen fattig så finns det nog inga skatteavdrag i hela världen som gör att jag har råd med det så det får bli till att börja plocka, dammsuga, damma och torka, torka, torka alldeles på egen hand. Nu orkar jag definitivt inte göra det så det får förfalla en dag till. Men sen ska det banne mig lukta rengöringsmedel och inte stekflott, rök och upphostningar här hemma. Tur man inte får besök mer än en gång i halvåret, för annars hade jag spikat igen dörren för säkerhetsskull innan jag fått ordning på det hela.

Nästa gång jag blir sjuk ska jag nog ta i på hotell tror jag. För detta är banne mig.. äckligt. Jag brukar vara rätt noga med städningen eftersom jag inte trivs när det är stökigt och dessutom så är lägenheten så liten så det tar i vanliga fall inte så långa tid att hålla ordning. Jag tror faktiskt inte att jag någonsin har haft det så här i mitt eget hem någonsin. Till och med kylskåpet är lortigt eftersom nått har läckt och skapat nån form av brun fläck på golvet. Bara en sån sak.

På toaletten är det med kattsand på golvet än i kattlådan, tandkrämsrester i hela handfatet och dessutom resterna av en ambitiös rakning för några dagar sedan.

Nä, fy fan, jag vill inte vara här. Men som sagt. I morgon så får det bli en storstädning av hela bygget.

Men nu måste jag vila lite igen eftersom jag gjort nått så jobbigt som att titta mig omkring lite.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback