"Ja han ska ha sig duktigt med stryk så han inte kan stå på benen"

Kravallpolis kallade Rosengårdsungdomar för "blattajävlar"

Ah, vad underbart. Äntligen vet vi vilka det är som röstar på SD. Det är poliser. Herregud. Underbart att se att landet har en så hedersam poliskår. De går igenom sållningsprocesses, en lång högskoleutbildning och ändå lyckas de trassla sig igenom utan en enda hjärncell. Bara ett enda stort tomrum i skallen och ett stort maktbehov.

Nä, jag vet, alla poliser är inte sådana. De är väl som folk är mest. Fast fast i nått sorts machobehov som andas 50-tal. Men det är ju en annan sak. Men poliser ska inte vara som folk är mest. Fan heller. De ska vara bättre. Klokare, lugnare. Mindre våldsbenägna. Mer toleranta. Det ska inte finnas ens en enda liten polis som ens tänker på det sättet. Vi snackar inte snickare nu, vi pratar Sveriges poliskår. "Ja han ska ha sig duktigt med stryk så han inte kan stå på benen". Ah, underbart. Känns skönt att polisen inte är benägna till övervåld.

Vad hade de gjort om det varit svenska ungdomar som blivit skvatt galna? Bjudit på fika? Eller inte sagt så mycket utan bara spöat upp dem så mycket de kunde utan att någon kunde säga nått om det?

Nä fy fan! Och säg nu inte att de stackarna var pressade och trötta. Det finns inget i världen som rättfärdigar det hela ändå. Jag skiter ärligt talat i om de var trötta så in i helvete. Jag skiter i att de var pressade. Det är deras jobb att klara det där utan att börja tänka som neandetalare. Det värsta är ju att det inte var en enskild polisman som tjattrade, utan flera som satt och kukade sig. Som... tja.. Apor?

Kommentarer
Postat av: Miss Borderline

Nä men det är ju en allmänt känd "kåranda" som finns om inte på alla så iaf MÅNGA polisdistrikt, bl.a Göteborg som iaf HAR varit kända för sin rasism.

Sorgligt är ordet!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback