Vart fan lade jag dammtrasan?

Idag är det sannerligen dag att ta tag i den där städningen som jag yrat om i... länge, länge. Alltså inget småplockande här och där utan ett seriöst företag som inbegriper saker som damma dörrkarmar, dammsuga under mattan och annat som gör att man känner sig sådär vansinnigt duktig efteråt.

Häromdagen klappade jag katten i en kvart innan jag kom på att det inte alls var katten utan en väldig dammråtta som hade smygit sig fram bredvid sängen. Så kan man ju inte ha det. Så nu ska det bli lite ordning i mitt stökiga liv. Jajamensan. Full fart och allt det där.

Igår var jag ju på terapi för att jag ska bli av med den där lilla egenheten att dricka alkohol tills pengarna tar slut och levern packar sin resväska och ställer sig i hallen och skriker okvädningord åt mig. Det kändes riktigt bra måste jag säga. Jag kom hem med en hel A4-sida med anteckningar och en uppgift att skriva dagbok. Det ska väl inte vara så svårt. Jag gör ju för tusan inte så mycket annat. Det känns lite som om hela tanken på att inte missbruka alkoholen har satt sig i mig, det tog ett bra tag men nu börjar jag inte bara förstå utan även känna det. Sen är det som det är och jag får ta ett steg i taget. En 35 årig vana bryter man inte så lätt. Men det ska väl gå det med kan jag tro. Jag har ju redan skurit ner på det hela på ett sätt som jag inte trodde var möjligt.

Så. Jag har lite pyssel att göra idag. Det är väl bra det kan jag tro.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback