En jätteledsen Kleerup.

Haha. Tja. Världen är upp och ner, jag är helt slut och precis sårig i röven efter att spridit resultatet av en elak magsjuka i ett och ett halvt dygn. Då är det otroligt roande att se att det finns människor med otroliga egon i musiksverige. Kleerup. Yeps.Han är helt jäteupprörd över att han behövde pissa i en mugg på Grammisgalan. Stackars karl.

Men, vad förväntar han sig när han raljerat över sitt eget bruk av förbjudna preparat i intervju efter intervju? Men han är jätte arg. Han frågar sig om han klarar att leva i Sverige längre. 1984 pratar han om minsan.

Ok. Knark är förbjudet. Så enkelt är det. Det är helt ok om han vill fucka upp skallen med droger. Det skiter jag fullständigt i. Det är hans problem. Men att bli arg över att polisen gör sitt jobb? Att i tidningen hänvisa till Lennon. Att prata om Sgt Pepper. Ok. Kleerup. Tydligen jätte duktig på det han gör. Men lennon? Ärligt talat. Lennon. För helvete. Kleerup är en lus bredvid Lennon och det spelar nog ingen som helst roll vad han petar i sig.

Men egot är helt klart uppfriskande. Mer sånt. Det är precis vad musiken behöver i ett land där alla artister skrapar med foten och rodnar om någon berömmer dem.

Förresten. Jo, det var otroligt klantigt av polisen att sabba en trevlig kväll på det sättet. Men, hör du någon annan lipa? Ja, ok Ebbot då. Men, samma stora ego där med.

Jösses.

Kommentarer
Postat av: Miss Borderline

Fast jag tycker ju att snuten borde ägna sin tid åt viktigare saker än att jaga kändisar på Grammisgalan för pisseprov!

Postat av: Wob

Yeps. Så klart dom borde. Men det är ju det som gör det hela så roligt. Vilket I-landsproblem liksom.

2009-01-09 @ 21:47:17
URL: http://wob.blogg.se/
Postat av: Miss Borderline

Sant förstås :D

2009-01-09 @ 23:55:00
URL: http://jonna2.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback