Glöm inte

Har ni märkt hur konflikten i Gaza tar allt mindre plats i tidningarna. Nu när det egentligen borde pratas som mest om det hela så orkar ingen, inte jag heller, jag erkänner, bry sig fullt upp. Synagogor klottras ner, judar får ta emot personliga hot och hela tiden så dör barn, kvinnor och barn i Gaza. Smart gjort ni som "anfaller" synagogor. Ja just det. Så klart. Det gör det hela bättre. Spä på hatet bara. Mer våld. Mer död (jo visst vill ni, men ni vågar inte). Så vad i helvete har fredliga judar i Sverige gjort er? De har en religion. En tro.

Yeps. Jag har de senaste veckorna tappat al, säger all, tro på religion. Läs en historiebok och du finner bara död och ondska i släptågen på alla de olika religionerna. Möjligen förutom Buddismen. Men jag kan vara dåligt påläst där. Islam, Judism, kristendom, hundiism. Allt verkar vara ett medel för att förtrycka sin bror. Judar och Palestiner stammar från Abraham enligt bibeln. Tja. Det verkar inte spela någon roll för någon av sidorna för tillfället.

Men faktum kvarstår. Ok. Israel är under attack. Men hur i hela jävla fan helvetes fuck you knulla kan de rättfärdiga det som de gör just nu? Fan heller.


Vi får inte glömma. Vi får inte sluta bry oss. På tv pratar de om metangas på Mars. Jaha? Men bomber i Gaza?

Vi verkar vara förvirrade?

Kommentarer
Postat av: Mike

Lol ingen fara folk är inte korkade,



det är judarns eget fel som stödjer barnmorden.



Ta avstånd från israels brott och dom slipper attackeras.



svårare än så är det inte.



Vänta bara tills vardagligasvensson börjar be sina prodokter bojkottas.



Finns grupper av folk som jobbar på saken , As we speak,,vänta och se bara.



Det kommer komma fram vad det är som händer bakom kulisserna och stackars folk som sponsrar skiten säger jag bara.



Israel is going down..



På tiden

2009-01-16 @ 07:36:41
Postat av: mike

Har du hört talas om den alkoliserade polischefen som studerade talmuden och gick i kyrkan på söndagarna för att spionera på vilka som var kristna??'



Få en och betänka efter lite va?

2009-01-16 @ 07:38:55
Postat av: Miss Borderline

Att ge sig på judiska församlingar och begravningsplatser eller judiska personer eller deras hem är givetvis INTE ok, SAMTIDIGT så kommer ju det där hatet fram som sagt......tanken på att det är ett JÄVLA gnäll om vad som hände under WWII och det är lätt att tänka "for fuck sake, get over it!! NI dödar barn IDAG!!!"......det tar aldrig slut liksom :(


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback