Ja jösses

Usch vad hemsk jag är. Men jag kan ibland inte hjälpa mig själv.

Så, jag fick ett mycket smickrande meddelande från en mycket vacker dam på Tagged. Så. Jag skrev tillbaka nått om att "låt mig vara, jag är int dum i huvudet". Ta mig fan om inte männskan svarade. Så vi tjattrade i 3 jävla timmar. Allt handlade om att hon ville veta att jag var ärlig i mina avsikter. Vilka avsikter? Hon skällde och jag som började tröttna spelade med i det hela.

För att göra en lång histora kort så visade det sig att den vackra vita kvinnan runt 20 på kortet visade sig bo i Nigeria. Fast hon påstått sig bo i Holland. Varför hon bodde i Nigeria? Hon var föräldralös. Efter en bilolycka där hennes föräldrar dog. Mycket tragiskt.

På frågan varör en uppenbart vit kvinna som har fyllt 30 bor på ett barnhem i Nigeria fick jag ett mycket rörigt svar. Mycket rörigt minst sagt. Så.

För att göra den korta historie kortare så gick det hela ut på att jag skulle betala flygbiljetten från Nigeria til denna vackra dam som hade olika mäniskor på bild på tagged och på msn och som sedan bytte till ytterligare en annan kvinna. Yeps. Där någonstans tröttnade jag. Hon svor och åkallade alla gudar som någonsin synts till.

Men kul var det. :-)

Kommentarer
Postat av: Miss Borderline

Hehehe, ang utländska kontakter så håller jag mig till kvinnor med ett gemensamt "intresse"; Viggo :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback